BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Η ζωή... τρία γράμματα» στη Βέροια για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Ο Δήμος Βέροιας και το Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Η ζωή... τρία γράμματα». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με τον σύλλογο «Έρασμος» και υπόσχεται να προσφέρει ένα αξέχαστο βράδυ αφιερωμένο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, με ώρα έναρξης στις 7:30 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να τιμήσουμε τη συμβολή των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας στην κοινωνία μας.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Η ζωή... τρία γράμματα» υπόσχεται να συνδυάσει τη μουσική και το θέατρο σε μια εμπειρία που θα αναδείξει τη σημασία της ζωής, των αναμνήσεων και της αγάπης, μέσα από μια ευαίσθητη και συγκινητική προσέγγιση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη τέχνη και να τιμήσετε τους ανθρώπους που αποτελούν την τρίτη ηλικία της κοινότητάς μας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69