tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Σχολική Χορωδία Βέροιας: Η μουσική ενώνει καρδιές και μειώνει το στρες

Η Σχολική Χορωδία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βέροιας, υπό την καθοδήγηση της ταλαντούχου χοράρχη Ελένης Αναγνώστου, ανοίγει τις πόρτες της και σας περιμένει κάθε Τετάρτη απόγευμα στον ισόγειο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Η δράση αυτή είναι ανοιχτή σε δύο τμήματα: στις 6:45 μ.μ. για το Παιδικό τμήμα και στις 7:30 μ.μ. για το τμήμα των Ενηλίκων.

Η συμμετοχή σε μία χορωδία δεν είναι απλά μια καλλιτεχνική έκφραση. Τα οφέλη της, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες, είναι πολυδιάστατα και επεκτείνονται στο μουσικοκινητικό, γλωσσικό και αναπτυξιακό επίπεδο. Μέσα από την αρμονική συνεργασία και την ομαδικότητα που προσφέρει η χορωδία, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν συναισθήματα και εμπειρίες μοναδικές.

Η χοράρχης Ελένη Αναγνώστου σας καλεί να δείτε τη χορωδία όχι απλά ως ένα μουσικό σύνολο, αλλά σαν ένα μουσικό όργανο όπου κάθε χορωδός αποτελεί και μία χορδή του. Η δύναμη της χορωδίας έγκειται στην αίσθηση της ομαδικότητας, στην εξάλειψη της μοναξιάς και στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων. Επιπλέον, η χορωδία λειτουργεί ως ένα μέσο μείωσης του στρες και έκφρασης μέσω της τέχνης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον για ψυχική και συναισθηματική απελευθέρωση.

Η συμμετοχή των παιδιών στη χορωδία δεν προσφέρει μόνο μουσική εκπαίδευση, αλλά και ευεργετικά αποτελέσματα στη γνωστική, σωματική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. Είναι μια δραστηριότητα που συμβάλλει στην ανάπτυξη της ψυχικής υγείας, μετατρέποντας συναισθήματα λύπης σε χαρά, ενώ παράλληλα ενισχύει το αίσθημα της κοινότητας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69