tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η συναυλία της Φιλαρμονικής Κοπανού επιστρέφει στις πηγές Ολγάνου

Μετά την αναγκαστική ακύρωση της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης τον Ιούνιο λόγω τεχνικών προβλημάτων, η συναυλία των παιδιών της Φιλαρμονικής Κοπανού επιστρέφει δυναμικά στις 8 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο μαγευτικό χώρο που την φιλοξενεί τα τελευταία επτά χρόνια: τις πηγές Ολγάνου.

Αυτή η συναυλία αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική κοινωνία και προσφέρει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν τις μελωδίες της νεανικής ορχήστρας σε ένα περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Οι πηγές Ολγάνου, με το ειδυλλιακό τους τοπίο, προσδίδουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση, καθιστώντας την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή για τους επισκέπτες.

Τα παιδιά της Φιλαρμονικής Κοπανού, με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, το οποίο υπόσχεται να ανταμείψει το κοινό για την υπομονή και την στήριξή του. Η συναυλία αυτή δεν είναι απλώς μια επίδειξη του ταλέντου των νεαρών μουσικών, αλλά και μια γιορτή της συλλογικής προσπάθειας και του πνεύματος της κοινότητας.

Ώρα έναρξης: 7.30μμ

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69