tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Naoussa Summer Festival 2024: Πολύχρωμο μουσικό παζλ από Haig Yazdjian και Σοφία Παπάζογλου στο αρχαίο θέατρο Μίεζας

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι θα προσφέρουν ο Haig Yazdjian και η Σοφία Παπάζογλου το Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 21:00, στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας, στο πλαίσιο του Naoussa Summer Festival 2024. Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, έχοντας ήδη σημειώσει επιτυχία με τις εμφανίσεις τους τον χειμώνα στην Αθήνα και την επαρχία, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια ακόμη δυναμική εμφάνιση, η οποία υπόσχεται να συγκινήσει και να διασκεδάσει το κοινό.

Ο Haig Yazdjian, γνωστός για τις ατμοσφαιρικές μουσικές του συνθέσεις, και η Σοφία Παπάζογλου, με την μελωδική και αισθαντική φωνή της, παρουσιάζουν ένα πολυπολιτισμικό μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την ελληνική και αρμένικη λαϊκή παράδοση, καθώς και αραβικά και τσιγγάνικα κομμάτια. Μέσα από αυτοσχεδιασμούς και διασκευές, δημιουργούν ένα πολύχρωμο μουσικό παζλ που μεταφέρει το κοινό σε διαφορετικούς πολιτισμούς και συναισθήματα.

Συνοδευόμενοι από τους εξαιρετικούς μουσικούς Τάσο Πούλιο στο κανονάκι, Γιώργο Κοντογιάννη στη λύρα, και Θάνο Χατζηαναγνώστου στα τύμπανα, οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο πάθος και ενέργεια, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Οι ήχοι της Ανατολής και της Μεσογείου θα γεμίσουν το ιστορικό θέατρο, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, και το Naoussa Summer Festival 2024 υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους παρευρεθούν.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69