tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μοναδικό γλέντι με παραδοσιακές μελωδίες και λαϊκά τραγούδια στο Αγγελοχώρι

Το Αγγελοχώρι γέμισε μουσική και ζωντάνια το βράδυ της Τετάρτης, 21 Αυγούστου, καθώς οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του χωριού συμμετείχαν σε ένα μοναδικό γλέντι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγγελοχωρίου (πρώην Δημαρχείο). Η εκδήλωση αποτέλεσε μια γιορτή της παράδοσης και της λαϊκής μουσικής, με την επιμέλεια των αδελφών Ράλλη, που πρόσφεραν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.

Οι αδελφοί Ράλλη, γνωστοί για τη βαθιά γνώση της παραδοσιακής μουσικής και την αγάπη τους για το λαϊκό τραγούδι, ανέλαβαν τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης. Με το ταλέντο και το μεράκι τους, κατάφεραν να μεταδώσουν το πάθος τους στο κοινό, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους σε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι παραδοσιακές μελωδίες και τα λαϊκά τραγούδια τους ξεσήκωσαν το κοινό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής και ενότητας.

afoiralli 2

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετοί επίσημοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ανάμεσά τους, ο Δήμαρχος Νάουσας, κ. Νίκος Κουτσογιάννης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης και τη συμμετοχή των κατοίκων. 

Το γλέντι αυτό δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για διασκέδαση, αλλά και μια υπενθύμιση της αξίας της παράδοσης και του πολιτισμού, που συνεχίζουν να ενώνουν τις τοπικές κοινωνίες και να δημιουργούν δυνατές αναμνήσεις για όλους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69