tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Συναυλία στο Φράγμα Αλιάκμονα με τους Αμανίτες

Στην πανέμορφη τοποθεσία του φράγματος Αλιάκμονα, στην Αγία Βαρβάρα, η οποία προσφέρει μοναδική θέα και μαγευτική ατμόσφαιρα, θα πραγματοποιηθεί μια αξέχαστη μουσική βραδιά στα πλαίσια του MotoFest Veria 2024. Το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 21:30, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια ζωντανή συναυλία από το μουσικό σχήμα Αμανίτες, ένα συγκρότημα από τα Γρεβενά που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του μουσική.

Η συναυλία υπόσχεται να μεταμορφώσει το φράγμα Αλιάκμονα σε ένα ζωντανό καλλιτεχνικό κέντρο, με τις μελωδίες και τους ρυθμούς των Αμανιτών να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μαγείας και συναισθηματικής έντασης. Η τιμή εισόδου είναι προσιτή, μόλις 5€, επιτρέποντας σε όλους να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της μουσικής, αλλά και για όσους απλά θέλουν να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά κάτω από τα αστέρια, δίπλα στο εντυπωσιακό φράγμα. Οι διοργανωτές και οι καλλιτέχνες σας περιμένουν για μια νύχτα γεμάτη μελωδίες, συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69