tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μουσικοχορευτική βραδιά στην Κουλούρα

Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, η μικρή κοινότητα της Κουλούρας πρόκειται να ζήσει μια μοναδική μουσικοχορευτική βραδιά, γεμάτη με παραδοσιακούς ήχους και ζωντάνια. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος «Μακεδόνων Γαία», ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια βραδιά γεμάτη κέφι και παράδοση.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κουλούρας, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι μόλις 3€, προσφέροντας μια προσιτή επιλογή για όλη την οικογένεια.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς, θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι τοπικοί μουσικοί, οι οποίοι θα συνοδεύσουν το κοινό σε ένα ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή και λαϊκή μουσική. Στο τραγούδι θα είναι ο Βασίλης Γκουτζιλίκας, ενώ ο Γιώργος Γκουτζιλίκας θα παίξει κλαρίνο, ο Αντώνης Καλατής βιολί, και ο Αντώνης Στογιαννόπουλος θα αναλάβει το μπουζούκι και την κιθάρα. Στα πλήκτρα θα βρεθεί ο Άρης Γκουτζιλίκας, ενώ τα ντραμς θα συνοδέψει ο Βαγγέλης Τολίκας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης φιλικά ο Νίκος Δραγουμάνος με την παρέα του, προσφέροντας μια επιπλέον νότα κεφιού και ζωντάνιας στη βραδιά.

Η βραδιά αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους της περιοχής να συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν την πλούσια πολιτιστική τους κληρονομιά. Οι διοργανωτές αναμένουν μεγάλη προσέλευση, καθώς τέτοιου είδους εκδηλώσεις αποτελούν πάντα πόλο έλξης για την τοπική κοινωνία.

Εάν βρεθείτε στην περιοχή, μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική μουσικοχορευτική βραδιά, που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69