tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Μουσική βραδιά στο δροσερό Σέλι την Παρασκευή

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, η κεντρική πλατεία του πανέμορφου Σελίου θα φιλοξενήσει μια μαγευτική μουσική βραδιά, που υπόσχεται να ταξιδέψει τους θεατές σε παραδοσιακούς ήχους και ρυθμούς. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ., με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε ένα ειδυλλιακό και δροσερό περιβάλλον.

Η μουσική βραδιά θα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική με την συμμετοχή έμπειρων μουσικών. Οι μελωδίες θα φέρουν στο νου παλιές αγαπημένες εποχές, ενώ τα κλασικά όργανα θα δώσουν ζωή σε αγαπημένα τραγούδια, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Την μουσική επιμέλεια θα έχουν οι: Βασίλης Γκουτζιλίκας (τραγούδι), Γιώργος Γκουτζιλίκας (κλαρίνο), Άρης Γκουτζιλίκας (πλήκτρα), Αντώνης Στογιαννόπουλος (μπουζούκι), Βαγγέλης Τολίκας (κρουστά).

Το Σέλι, γνωστό για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του και το γραφικό του τοπίο, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για μια τέτοια εκδήλωση. Οι ντόπιοι και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική υπό τους ήχους της φύσης και το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι.

Η βραδιά αυτή δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να απολαύσει κανείς την παραδοσιακή μουσική, αλλά και να συναντήσει φίλους και να κάνει νέες γνωριμίες. Με τα καθίσματα να στήνονται γύρω από την πλατεία και τα φώτα να δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα, η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής να παραβρεθούν και να ζήσουν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή της μουσικής και της παράδοσης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο Σέλι αυτή την Παρασκευή και να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική, διασκέδαση και παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69