tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας δημιουργεί μικτή χορωδία

Ο Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας θα προχωρήσει στην ίδρυση και έναρξη λειτουργίας μικτής χορωδίας υπό τη διεύθυνση του Μάριου Δασκαλάκη, μέλους του συλλόγου - πτυχιούχο του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στη διεύθυνση χορωδίας (τάξη Μαρίας Έμμα Μελιγκοπούλου).

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 5:30 – 6:30 μ.μ. στην έδρα του Συλλόγου μας, Ολγάνου 9, Βέροια

Πληροφορίες - τηλ. επικοινωνίας: Δέσποινα Παρίση, 6949675688

Η πρώτη συνάντηση των μελών της Χορωδίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023.

Ο Μάριος Δασκαλάκης γεννήθηκε το 2000 στη Βέροια Ημαθίας. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου από μικρή ηλικία. Το 2016 έλαβε το πτυχίο Αρμονίας από το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας και το 2018 αποφοίτησε με άριστα από το Μουσικό Λύκειο Βέροιας.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στη Διεύθυνση Χορωδίας (τάξη Μαρίας Μελιγκοπούλου) και φέτος ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στο ίδιο τμήμα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διεύθυνσης Χορωδίας στη Θερινή Ακαδημία του Ιονίου Πανεπιστημίου (2021, 2022 & 2023) και το καλοκαίρι του 2023 έλαβε το πτυχίο πιάνου από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και έκανε την πρακτική του άσκηση στο χορωδία Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει στην ίδια χορωδία (από το 2019 έως σήμερα) και στο Φωνητικό Σύνολο Ευρωπαϊκής Μουσικής του ΠΑΜΑΚ (από το 2018 έως σήμερα), με το οποίο έχει πραγματοποιήσει συναυλίες στην Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκό Στάδιο, Πάτρα, Κέρκυρα), καθώς και στο εξωτερικό (Λευκορωσία, Ιταλία, Γερμανία, Σρι Λάνκα). Είναι μέλος του φωνητικού συνόλου MaestRoso, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός για το Zoo 90.8 της Metromedia κάνοντας εκπομπές για το Σαββατοκύριακο και είναι ο Perfrormance Manager για το 10ο TEDx University of Macedonia.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69