tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία με κοινωφελή σκοπό από τον Σύλλογο Κρητικών Ημαθίας

Tην Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 στις 21:00, στο θέατρο Άλσους "Μ. Μερκούρη", στη Βέροια ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ θα διοργανώσουν συναυλία με τον τραγουδιστή Μιχάλη Τζουγανάκη.

Όπως τονίστηκε σε συνέντευξη τύπου, μέρος των εσόδων θα δωθούν στην Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό για καλύψει έξοδα του εξοπλισμού της νέας της δομής. Συγκεκριμένα όπως είπε ο πρόεδρος των Κρητικών Στέλιος Αλιγιζάκης, 10% από τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στην Μέριμνα. Το εισιτήριο στην προπώληση κοστίζει 13€ ενώ στην πόρτα 15€.

Όπως είπε ο κ. Αλιγιζάκης, ο σύλλογος παράλληλα με την συναυλία συμμετέχει με το χορευτικό του σε πολλές καλοκαιρινές εκδηλώσεις. 

Από την πλευρά της ΚΕΠΑ, ο πρόεδρος Κώστας Ρίζος είπε ότι ο φορέας που εκπροσωπεί στηρίζει τις δράσεις των συλλόγων.

Τέλος, η Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη, πρόεδρος της Μέριμνας αναφέρθηκε στη νέα δομή της Μέριμνας. Συγκερκιμένα, τον Σεπτέμβρη, θα λειτουργήσει στην οδό Πιερίων 5 μια νέα δομή που θα φιλοξενήσει της πρωινές ώρες (θα λειτουργεί και απόγευμα) παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και ολοκλήρωσαν το σχολείο (20+ χρονών) και θα "τρέξουν" προγράμματα ημιαυτόνομος διαβίωσης. Όπως είπε η πρόεδρος της Μέριμνας, ο σύλλογος διαρκώς μεγαλώνει και από 12 οικογένειες που είχε στο ξεκίνημά του, σήμερα έχει 62.

Η συναυλία

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους κρητικούς καλλιτέχνες, με μεγάλη απήχηση στο κοινό που έχει ξεχωρίσει με τη μοναδική χροιά του και τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας. Στην πορεία της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Σταθμός στην καλλιτεχνική του πορεία ήταν η συνάντησή του με τους σπουδαίους Κώστα Μουντάκη και Νίκο Μαμαγκάκη. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ξεχωρίζει για τους σύγχρονους ήχους και η αστείρευτη έμπνευσή του μαζί με τη μοναδική φωνή και ερμηνεία του, γίνεται ένα με το λαούτο δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας το παλιό με το σήμερα.

Προπώληση εισιτηρίων:

- Cafe da manha, Τσαλδάρη 30, Βέροια

- Cafe da manha, Βενιζέλου 104, Βέροια

- ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας (Χώρος Τεχνών), Βέροια

- Γραφεία Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας (Σοφοκλέους 7, Προμηθέας Βέροιας)

Τιμές:

15 ευρώ (ταμείο)

13 ευρώ (προπώληση)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69