tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσικές βραδιές στο Φουαγιέ της Στέγης - Πρώτη βραδιά… με τους NECROPOLIS

Η  ΚΕΠΑ  Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας προσκάλεσε τους μαθητές/-τριες που ασχολούνται με τη μουσική, έχουν δημιουργήσει μικρά μουσικά σύνολα και επιθυμούν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο φιλόξενο art café foyer της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Αυτό έκαναν οι Necropolis, ένα συγκρότημα ροκ  και μέταλ μουσικής και μας προσκαλούν στην πρώτη μουσική βραδιά στο φουαγιέ με τσαγάκι ή κρασάκι, την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, ώρα 8μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

NECROPOLIS

Το συγκροτημα Necropolis ξεκίνησε το 2020 σαν "πείραμα" μεταξύ των 2 από τα σημερινά 4 μέλη του συγκροτήματος, τον drummer (Γιώργο Κοπαλιδη) και τον πρώτο κιθαρίστα του συνόλου (Δημήτρη Θυμιόπουλο), οι οποίοι ήθελαν να τζαμάρουν πάνω σε στυλ κλασσικού ροκ με τραγούδια των ACDC, όπως Back in Black και Hell's Bells. Μετά από πρόσκληση από τον κιθαρίστα ο σημερινός μπασίστας και lead vocalist (Παναγιώτης Αναγνώστης) μπήκε στο σχήμα ως σαξοφωνίστας άρχισαν να τζαμάρουν μαζί με γκρουβ μουσική τζαζ, φανκ. Το χαλαρό στυλ όμως της τζαζ δεν τους ενέπνευσε και έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αρχικό δρόμο που είχαν διαλέξει, αυτόν της ροκ μουσικής. Αφού αγόρασε ο σημερινός μπασίστας του σχήματος το πρώτο του μπάσο άρχισαν να μπαίνουν ξανά στο πνεύμα της ροκ καθώς και της μέταλ μουσικής. Η μπάντα θέλοντας να βγάλει άλμπουμ έκανε ηχογράφηση σε στούντιο με 4 ροκ κομμάτια, τα οποία τους έπεισαν ότι μπορούν να γίνουν η μπάντα που θέλουν.

 Καθώς όμως ο καιρός περνούσε χωρίς πολλές πρόβες το σχήμα άρχισε σιγά σιγά να πέφτει. Ήταν έτοιμοι να διαλυθούν, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν σε ένα μαγαζί live μπροστά σε κοινό 200 ατόμων. Αυτό τους ξαναζωντάνεψε την ιδέα να συνεχίσουν. Στη συνέχεια η μπάντα έβαλε στην παρέα και τον 2ο κιθαρίστα (Ορέστη Μέλλιο), ο οποίος λόγω του υψηλού επιπέδου κιθάρας που βρίσκεται, ανέλαβε τα περισσότερα σόλα στα τραγούδια. Σήμερα η μπάντα κάνει συνεχείς πρόβες κι ετοιμάζεται για νέα live!

Το συγκρότημα σήμερα αποτελείται από τους:
 
Τύμπανα, back vocals: Γιώργος Κοπαλίδης (μαθητής γ' γυμνασίου)
Κιθάρα, back vocals: Δημητρης Θυμιόπουλος (μαθητής γ' γυμνασίου)
Μπάσο, lead φωνητικά: Παναγιώτης Αναγνώστης (μαθητής γ' γυμνασίου)
Κιθάρα, back vocals: Ορέστης Μέλλιος (μαθητής α' λυκείου)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69