tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Welcome Spring: Με συναυλία ποπ μουσικής υποδέχεται την άνοιξη το Ωδείο Φίλιππος

Το ανοιξιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας ξεκινάει την Κυριακή 2 Απριλίου με μία συναυλία κλασικών ποπ κομματιών από τη σύγχρονη πολυφωνική ομάδα Filippos Glee. 

Η ομάδα Filippos Glee δημιουργήθηκε το 2011 από τη Νεφέλη Μπραβάκη στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας και στα 12 χρόνια λειτουργίας της έχει απαριθμίσει πάνω από 800 παιδιά της πόλης. Παραρτήματα της ομάδας υπάρχουν σε: Θεσσαλονίκη και Μάαστριχτ Ολλανδίας. 

Η συναυλία pop μουσικής “Welcome Spring” οργανώθηκε από την βιολίστρια, μονωδό και μουσικολόγο καθηγήτρια του Ωδείου Φίλιππος Μυρτώ Σταυρακίδου-Ζάχου. Το σχήμα διευθύνει η διευθύντρια του Ωδείου Φίλιππος, σκηνοθέτης και μουσικολόγος Νεφέλη Μπραβάκη. 

Νέα τραγούδια των: Ed Sheeran, Bruno Mars, Olivia Rodrigo, Billie Eilish καθώς και παλιότερα κλασικά χιτς των Elvis Presley και των Beatles θα ακουστούν σε πολυφωνική επεξεργασία από νέες ποπ φωνές της πόλης μας, μαθήτριες φωνητικής του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας. 

Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας (Παρ. Αγγέλων 7, πίσω από το Δημαρχείο), στις 19:00 με ελεύθερη είσοδο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:40. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε απογευματινές ώρες στο 23310 67060. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69