tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέφτει σήμερα η αυλαία της "Εύηχης Πόλης" με τρεις συναυλίες

Με τρεις συναυλίες πέφτει σήμερα το βράδυ η αυλαία του μουσικού φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη". Οι δυο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο Αγίων Αναργύρων, με σύνολα της ΚΕΠΑ ενώ η τρίτη με την Μαρίζα Ρίζου στην πλατεία Ωρολογίου. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 6:30 μ.μ.

Ορχηστρικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας

Το νεοσύστατο ορχηστρικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας δημιουργήθηκε το 2019 και λειτουργεί στο πλαίσιο των υποχρεωτικών μαθημάτων φοίτησης του ωδείου. Αποτελείται από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου επιπέδου κατωτέρας και άνω. Βασικός στόχος του συνόλου είναι η γνωριμία και επαφή των μαθητών με έργα κλασικής ορχηστρικής παιδείας, μέσα από τα οποία ενισχύεται σε προσωπικό, καθώς και ομαδικό επίπεδο, η εκτελεστική ικανότητα τους.

Το ρεπερτόριο καλύπτει ευρύ εποχικό φάσμα έργων όπως Μπαρόκ, κλασικό, ρομαντικό και σύγχρονο στυλ.
Θα παρουσιαστούν έργα των Vivaldi A., Mendelssohn F., Villoldo A.G., Rodriguez M., με σολίστ τους Μέλλιο Ορέστη (κλασική κιθάρα) και Σαρκατζή Χρήστο (κλασική κιθάρα).

Συμμετέχουν οι μαθητές

Βιολιά: Ιωακειμίδου Κλεόνη, Φώτη Σταματίνα, Ιωακειμίδου Αντωνία, Τασιόπουλος Γιάννης, Φαρμάκη Βικτωρία, Συροπούλου Σοφία, Ανανιάδης Χάρης Τσέλα: Χιονίδου Κασσιανή, Μανιώτη Κωνσταντίνα, Θεοδωρίδου Μαριλένα Φλάουτα: Σιδηρόπουλος Αποστόλης , Μαζίνη Μαριρένα Κλαρινέτα: Τσικερδάνου Αγγελική, Πατρίκα Ελισάβετ Τρομπέτες: Γιαννουλάκης Γιώργος, Ιωσιφίδης Αργύρης

Διδασκαλία, διεύθυνση ορχήστρας : Μοχάμετ Νάντια

Πλατεία Αγίων Αναργύρων - Είσοδος Ελεύθερη

____________________________________________

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 7:30 μ.μ.

ARTGUITARISTAS

Η αγάπη των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας για την κιθάρα, τη μουσική και την τέχνη, η αναζήτηση του μαέστρου Πέτρου Ρίστα σε μουσικές που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και το μπόλιασμα με ηχοχρώματα από άλλα μουσικά όργανα φλάουτο, κλαρινέτο, βιολί, τσέλο, μαντολίνο, δημιούργησε την ορχήστρα των ARTGUITARISTAS .

Έχουν πάρει μέρος σε συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, και από το 2013 και μετά έχουν συμμετάσχει σε συναντήσεις καθαριστικών ορχηστρών, φεστιβάλ και συναυλίες στον Βόλο, Κοζάνη, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά κ.α

Το καλοκαίρι του 2022 συμμετείχαν στο 28o φεστιβάλ κιθάρας της Ερμούπολης στην Σύρο δίνοντας μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Απόλλων.

Το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει έργα των As .Piazzolla, Ol Bensa N Rota R Aubry Μ. Χατζιδάκι Π. Ρίστα G. Bregovic και άλλων συνθετών.
Διευθυντής ορχήστρας: Πέτρος Ρίστας

Πλατεία Αγίων Αναργύρων - Είσοδος Ελεύθερη

____________________________________________

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 9:00 μ.μ.

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

Κι αυτό το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Μαρίζα Ρίζου μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως»* μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ, στο οποίο ζήσαμε αυτό το διάστημα.
Ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Όπως πάντα, σκοπεύει να μας κατακτήσει με την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα, μαζί με την γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, επιστρέφοντας δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Μαζί της: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/τζουράς/φωνή
Παναγιώτης Κωστόπουλος -Τύμπανα
Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ,
Σπύρος Νίκας – σαξόφωνο / κλαρίνο,
Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/ Hammond / Rhoads /επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης: επιμέλεια ήχου
Φίλιππος Τρέπας: φωτισμοί

Πλατεία Ωρολογίου - Είσοδος Ελεύθερη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69