tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά στη Νάουσα

Το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη διοργανώνει συναυλία με τον σπουδαίο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά και τίτλο "50 χρόνια χρυσάφι"! Όλες οι τεράστιες επιτυχίες που πρωτοτραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος από το 1969 μέχρι σήμερα ο κορυφαίος μας Μανώλης Μητσιάς. Μια κιβωτός τραγούδια…μιας ζωής χρυσάφι, μια σπουδαία διαδρομή σε μια μοναδική βραδιά στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 8:30μ.μ.

Γύρω του, ο Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο ακορντεόν, ο Γιώτης Σαμαράς στην ακουστική κιθάρα και όλος ο κόσμος από κάτω, να σιγοτραγουδάει.

Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες με την υπογραφή των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως: Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Μικρούτσικος, Ανδριόπουλος, Κραουνάκης κ.α.
Θα ακούστουν σπουδαία τραγούδια των 50 ετών της καλλιτεχνικής του πορείας, όπως: Ο Γιάννης ο φονιάς, Ελευσίνα, Ποτέ, Ερωτικό(Πιρόγα), ο Τρελός, Σου ‘χω έτοιμη συγγνώμη και πολλά άλλα που αποτελούν όλα εμβληματικές στιγμές του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€

Η προπωληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69