tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας αποχαιρετά το καλοκαίρι με συναυλία

Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας αποχαιρετά το καλοκαίρι και ξεκινάει τη νέα σχολική χρονιά με μια συναυλία ρετρο ελληνικής μουσικής με τις αδερφές Νίκη και Νεφέλη Μπραβάκη. Η international ορχήστρα με μουσικούς από τη Βέροια αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης, σε συνδυασμό με τις πολυφωνικές ενορχηστρώσεις της Νίκης Μπραβάκη και τις φωνές των μελών του Filippos Glee, θα μας ταξιδέψει από μουσική του ελληνικού κινηματογράφου ως το νέο κύμα και τις μελωδίες του Αττίκ και της Δανάης.

Η συναυλία "θερινά σινεμα" θα πραγματοποιηθει την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο.  

Συμμετέχουν: Φωτεινή Γεωργουδάκη, Εύα Καζεπίδου, Ντίνα Καραγεωργίου, Ελένη Κουκουτέγου, Νίνα Μελιδάκου, Ελισάβετ Μουρατίδου, Σταμάτης Παπαδόπουλος, Τρύφωνας Παρπούλας, Κατερίνα Πετρίδου, Μιχάλης Ρίζος, Ελένη Σακαλή, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, David Heim, Anna Hill.

Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας ιδρύθηκε το 1989 από την Εύα Ιεροπούλου και Κώστα Μπραβάκη και συνεχίζει 33 χρόνια τώρα να αποτελεί πηγή δημιουργίας και κέντρο πολιτισμού στην πόλη.

Αυτή η συναυλία σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων και σεμιναρίων του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας για τη νέα σχολική χρονιά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69