tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής" από την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, «Κοσμάς ο Μαδυτινός» στο πλαίσιο των ΚΗ΄ ΠΑΥΛΕΙΩΝ, και της σειράς επετειακών εκδηλώσεων μνήμης, διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική Καταστροφή, με τίτλο: «Με τα φτερά της Ελληνική Μουσικής»,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ύμνους από τους Καθηγητές της Σχολής, υπό τη διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Ζερδαλή, Σολίστες Κλασικών Μουσικών Οργάνων καθώς Ορχήστρα και Χορωδία Παραδοσιακών Τραγουδιών υπό την διεύθυνση και επιμέλεια του κ. Σωτήρη Ζερδαλή.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Δρ. Τζωρτζίνα Αθανασίου με θέμα: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης’.

Βιογραφικό Δρ. Τζωρτζίνας Αθανασίου

H κυρία Αθανασίου ξεκίνησε τις σπουδές της στην Γαλλία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών στη γαλλική γλώσσα και φιλολογία, συνέχισε στο ίδιο πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακές σπουδές στη γλωσσολογία, και συγκεκριμένα στη Στυλιστική.

Στον μεταπτυχιακό αυτό τίτλο, ήρθε να προστεθεί και ένας δεύτερος, που αφορά στις Επιστήμες της γλώσσας  στο πανεπιστήμιο της Μονς στο Βέλγιο, όπου εξειδικεύτηκε στη μετάφραση με τρεις γλώσσες εργασίας, γαλλικά, αγγλικά και ελληνικά.

Ολοκληρώνοντας τους μεταπτυχιακούς τίτλους που προαναφέραμε, στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης εκπόνησε και την διδακτορική της διατριβή στο επιστημονικό πεδίο της Γλώσσολογίας την οποία υποστήριξε το 2004.

Το 2019 ολοκλήρωσε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έναν επιπλέον μεταπτυχιακό τίτλο, στο τμήμα «Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων». Το θέμα της πτυχιακής εργασίας, ήταν: «Στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο του Δήμου ηρωικής πόλης Νάουσας 2019-2023».

Μέχρι την εκδήλωση της πανδημίας αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Μακεδονικά Νέα» και έχει αναπτύξει εθελοντικές δράσεις σε διάφορους τομείς και εντός και εκτός της Νάουσας. Να αναφέρουμε κλείνοντας πως είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στο γραφείο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας και είναι μέλος του ΔΣ (Γεν.Γραμματέας) της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως του Πόντου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69