tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκμάθιση μουσικών οργάνων στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Η μουσική παιδεία του Πόντου αποκτά το πραγματικό της νόημα όταν διδάσκεται στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας όπου η ιστορία, η παράδοση και ο πολιτισμός είναι ιδέες ανεξίτηλες που υπηρετεί ο σύλλογος.

Αναβαθμίζοντας από φέτος τη μουσική σε όλα τα επίπεδα το τμήμα λύρας αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Χρήστoς Καλιοτζίδης. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πολιτιστικού κέντρου της λέσχης, στο Πανόραμα, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα και αναγκαία υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για εγγραφή καθώς και για κάθε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή – Πέμπτη, ώρες, 17:00-21:00 στο τηλ. 23310 72060 και στο τηλ. 6983503676.

Στα πλαίσια της διάσωσης και διάδοσης της μουσικής παιδείας του Πόντου, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας δημιούργησε την κατάλληλη υποδομή για την εκμάθηση των ποντιακών παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Αγγείου (Τουλούμ) και του Χειλίαβριν (Γαβάλ ή φλογέρα).

Ο εξαιρετικός και μοναδικός γνώστης των παραπάνω οργάνων Βασίλης   Φολίνας θα είναι και φέτος ο δάσκαλος της λέσχης μας. Τα μαθήματα θα γίνονται  κάθε Δευτέρα ή Πέμπτη απόγευμα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πνευματικού Πολιτιστικού   Κέντρου  στο  Πανόραμα, με όλα τα προβλεπόμενα και αναγκαία υγειονομικά  μέτρα.

Για εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή – Πέμπτη, ώρες,   17:00-21:00 στο  τηλ. 23310 72060  και  στο  τηλ. 6983503676.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69