tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τραγούδια από το Αφγανιστάν στο θέατρο Μίεζας

Η ΚΕΠΑ Βέροιας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας συνδιοργανώνουν το «Φεστιβάλ Αιγών: Στους δρόμους του Αλέξανδρου». Ένα μουσικό συναπάντημα και ένα ταξίδι στις χώρες που κατέκτησε ο Μεγάλος Στρατηλάτης Αλέξανδρος, σεβόμενος τις παραδόσεις και την ιστορία τους.

Το Σάββατο 21 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας, η Elenore Fourniau με την εξαμελή ορχήστρα θα παρουσιάσουν τραγούδια από το Αφγανιστάν σε συνοδεία με το αφγανικό ραμπάπ του Efren Lopez και την ινδική τάμπλα του Ciro Montanari.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, η είσοδος θα γίνεται με επίδειξη ειδικών προσκλήσεων, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από την Δευτέρα 16 Αυγούστου σε έντυπη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://www.ticketservices.gr/event/festival-aigon/

Οι προσκλήσεις εισόδου είναι προσωπικές. Σε έντυπη μορφή, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί έως (2) προσκλήσεις από την είσοδο του κτιρίου του Δημαρχείου της Νάουσας (ώρες 10:00-13:00) και θα είναι διαθέσιμες μέχρι την ημερομηνία εξάντλησής τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69