tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Οργανικό Φωνητικό Σύνολο "Μονόγραμμα"

Με αφορμή την έναρξη της νέας μουσικής χρονιάς, η Πρόεδρος του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου "Μονόγραμμα", Αλεξάνδρα Ανανιάδου αναφέρει:

"Νέα σχολική χρονιά κι ευχόμαστε στους μαθητές κάθε γνώσης, επιστήμης, και τέχνης, καλή σχολική χρονιά! Επίσης και σε όλες τις χορωδίες της πόλης μας Καλή Μελωδική Χρονιά!

Τα δικά μας μαθήματα δεν τα διαβάζουμε από τον μαυροπίνακα, ούτε από τα σχολικά βιβλία! Τα διδασκόμαστε από αυτό το σπουδαίο μουσικό όργανο με τα ασπρόμαυρα πλήκτρα το πιάνο και από τον Μαέστρο μας και καταξιωμένο μουσικό Πέτρο Ρίστα.

Η πρώτη μέρα στην τάξη μας δεν είναι μέρα προσαρμογής, αλλά μέρα χαράς, ενθουσιασμού, και αγάπης γι' αυτό που μας εμπνέει! Το τραγούδι, τον μαέστρο μας και τους συγχορωδούς μας!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε! Θα είναι μεγάλη μας χαρά η χορωδία μας να εμπλουτιστεί με νέα μέλη! Από φέτος αλλάζει η δομή της χορωδίας μας και από δίφωνη, γίνεται τετράφωνη και μικτή! Γι' αυτό καλούμε κυρίες και κυρίους μουσικόφιλους και όχι μόνον, να έρθουν μαζί μας! Δεν απαιτούνται μουσικές και ειδικές γνώσεις, παρά μόνον η Αγάπη για το Τραγούδι και την Προσφορά! Το Μονόγραμμα, το Δ.Σ. και ο μαέστρος Πέτρος Ρίστας σας περιμένουμε με μια ανοιχτή αγκαλιά!!!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974784423 και 6948489878".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69