Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Εύηχη Πόλη: Διευκρινήσεις για την ομαλή προσέλευση του κόσμου

Από την ΚΕΠΑ Βέροιας, για την ομαλή προσέλευση του κόσμου στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ Εύηχη Πόλη, εξέδωσε τις οδηγίες για τη χρήση των εισιτηρίων VIVA.GR καθώς και των καρτών ελεύθερης εισόδου.

Αφορούν τις τρεις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Άλσους Βέροιας «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του φεστιβάλ «ΒΕΡΟΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ» και συγκεκριμένα στις : 2/9 , 9.00μ.μ «Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο» , 4/9 «TANGO & Λαικά» , 6/9 «Σταύρος Ξαρχάκος- 5 μορφές ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ- ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ- ΞΑΡΧΑΚΟΣ-ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ- ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ».

Το εισιτήριο εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα η οποία αναφέρεται σε αυτό.

Όλα τα εισιτήρια μέσω VIVA.GR αφορούν μονές θέσεις. Η κάθε ηλεκτρονική κράτηση αφορά μέγιστο αριθμό θέσεων δύο (2). Έχουν ενημερωθεί ηλεκτρονικά , μέσω e mail , όλοι όσοι έχουν δεσμεύσει θέσεις μέσω VIVA.GR

Η προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης πρέπει να γίνεται μία (1) ώρα πριν την έναρξή της.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο , έξοδο καθώς και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κατά την αναμονή για την είσοδό σας στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να τηρείτε την μεταξύ σας απόσταση τουλάχιστον ενάμιση (1,5) μέτρου.

Άτομα με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, βήχα, πυρετού και δύσπνοιας παρακαλούμε να μην προσέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Θα γίνεται θερμομέτρηση κατά την είσοδο.

H Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας, ως διοργανωτής, ακολουθεί τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών για τον Covid-19, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Στον χώρο του θεάτρου θα υπάρχει η ομάδα εθελοντών – διασωστών ΠΡΟ.ΤΕ.Κ.Τ.Α., παρουσία νοσηλεύτριας και ιατρών .

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69