tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Τετάρτη ανοίγει η αυλαία του μουσικού φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη" - Πως θα εξασφαλίσετε κάρτες ελεύθερης εισόδου

Η «Εύηχη Πόλη», ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός στην πόλη ζωντανεύει και φέτος μέσα από 4 μεγάλες παραγωγές με ελεύθερη είσοδο, σε Βέροια και Βεργίνα. 

12η συνεχόμενη χρονιά, 200 συναυλίες, εκατοντάδες καλλιτέχνες, 150.000 θεατές.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση : ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με το Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο (Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαριάννα Πολυχρονίδη) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6/9 με τον Σταύρο Ξαρχάκο και το σπάνιο αφιέρωμα «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν».

Η διάθεση των μηδενικής αξίας εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσω της viva.gr τη Δευτέρα 31/8 , ώρα 13:00

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τι θα αναγράφεται στις κάρτες εισόδου

* η κάρτα ελεύθερης εισόδου εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα η οποία αναφέρεται σε αυτήν.

* Όλες οι θέσεις που διατίθενται, αφορούν καθημένους, είναι αριθμημένες και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις των θεατών από τις θέσεις τους

* Κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου

* Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική

* Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου και να σέβονται τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχουν τεθεί από τον Διοργανωτή καθ 'όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

* Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.

* η κάρτα ελεύθερης εισόδου  πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.

* Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

* Η είσοδος αργοπορημένων στις παραστάσεις δεν επιτρέπεται. Η παράσταση δεν έχει διάλειμμα. Αργοπορημένοι θεατές που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος δεν δικαιούνται αποζημίωση ή επιστροφή χρημάτων.

* Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης

* O θεατής θα πρέπει να επιδεικνύει αίσθημα ατομικής ευθύνης, να τηρεί τους κανόνες υγιεινής και να συμμορφώνεται με όλα τα παραπάνω.

* Εάν η εκδήλωση αναβληθεί εξαιτίας καιρικών συνθηκών, υγειονομικών αιτιών ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τυχόν επανάληψή της

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69