tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά στην Βέροια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου

H ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διοργανώνουν συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά για την ενίσχυση των σκοπών του Νοσοκομείου της Βέροιας, την Κυριακή 19 Ιουλίου  2020, 9.15μ.μ. στο θέατρο Άλσους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Διοίκησης του Γ.Ν.Νοσοκομείου Βέροιας ,του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «ο Άγιος Παρθένιος» , του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς και του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Μανώλης Μητσιάς .Όλες οι τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος από το 1969 μέχρι σήμερα ο κορυφαίος ερμηνευτής.

Μαζί του, ο λαμπρός πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ , ο δεξιοτέχνης Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Σταύρος Καβαλιεράτος στο μπάσο, η Τίνα Ντουφεξιάδου στο τσέλο και γύρω του … όλος ο κόσμος , να σιγοτραγουδάει τα αξέχαστα τραγούδια. Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως: Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος κ.α. Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα όπως : Ελευσίνα, Ερωτικό(Πιρόγα), ο Γιάννης ο φονιάς, Όσο αγαπιόμαστε τα δυο, Με ένα παράπονο, Μη χτυπάς, Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες κ.α

Δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του Μανώλη Μητσιά το 2015 στην Βέροια, στο φεστιβάλ Εύηχη Πόλη. 

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Νοσοκομείου της Βέροιας και συγκεκριμένα για τη δημιουργία ογκολογικού τμήματος .

Γενική είσοδος : 15€
Προπώληση εισιτηρίων

ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ Δήμου Βέροιας (8.00π.μ. – 14.00 ) τηλ 2331078100
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Βέροιας (8.00π.μ. – 14.00 ) τηλ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ τηλ 2331024612
ΟΥΖΕΡΙ ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ τηλ 2331120327
ΚΑΦΕ ΜΠΡΙΚΙ τηλ 2331020201

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69