tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημήτρης Ερατεινός, ΤΑΚΙΜ και Αρετή Κετιμέ στα διαδικτυακά Live της ΚΕΠΑ Βέροιας

Την Τετάρτη 27 Μαΐου ώρα 9.00μ.μ. διαδικτυακά , μέσα από τη Σελίδα της ΚΕΠΑ https://www.facebook.com/kepadimouveroias/?ref=br_rs , ο Δημήτρης Ερατεινός τραγουδάει και ο Αποστόλης Ζαφειρίου συνοδεύει με την κιθάρα και το λαούτο. Τα τραγούδια είναι οδηγός προς την λύτρωση και ολοκληρώνουν την έκφραση της ψυχής. Θα ακουστούν γνωστές μελωδίες και στίχοι που ψιθυρίζουμε συχνά τα βράδια.

ketime 7757

Την Παρασκευή 29 Μαΐου ώρα 9.00μ.μ. διαδικτυακά , μέσα από τη Σελίδα  της https://www.facebook.com/kepadimouveroias/?ref=br_rs , live streaming με τους ΤΑΚΙΜ και την ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ. Συμμετέχει ο Γιάννης Νιάρχος

Οι ΤΑΚΙΜ θεωρούνται το σημαντικότερο σχήμα σήμερα που ταξιδεύει την παραδοσιακή, και όχι μόνο, μουσική στις νεότερες γενιές, με φρέσκια ματιά και  σύγχρονο ήχο. Το ρεπερτόριο τους περιέχει στοιχεία από την κοινή παράδοση της Ελλάδας της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.

Μαζί με την Αρετή Κετιμέ και την ιδιαίτερη φωνή του Γιάννη Νιάρχου μας υπόσχονται μια συγκινητική συναυλία, ταξιδεύοντάς μας στο χρόνο και τις εποχές, με κομμάτια μέσα από τον πλούτο της παράδοσής μας από όλη την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία, μαζί με το προσωπικό ρεπερτόριο που έχουν διαμορφώσει.  

H εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινούπολης που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Μαΐου .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69