tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία αφιερωμένο στον Θάνο Μικρούτσικο και εθελοντική αιμοδοσία από τον Μπούσουλα

Στις 8 του Φλεβάρη το Μουσικό Σχήμα Μπούσουλας προγραμμάτισε μια συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο. Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε αναφέρει:

"Μια από τις τελευταίες αγωνίες του κατά τη διάρκεια νοσηλείας του για μεταγγίσεις αίματος, ήταν η μεγάλη ανάγκη για φιάλες αίματος στις Νοσηλευτικες μονάδες. Οι πληροφορίες από τους υπεύθυνους των μονάδων της περιοχής μας, δηλαδή Βέροια και Νάουσα είναι ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Οι ελλείψεις παρακαταθήκης φιαλών αίματος είναι τεράστιες.

Στις 8 του Φλεβάρη, λοιπόν εκτός της συναυλίας προγραμματίσαμε και εθελοντική αιμοδοσία στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι μετά συνεννόηση με την προϊσταμένη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας. Στον ίδιο χρόνο, ήρθαμε σε επαφή με την Νοσοκομειακή υπηρεσία Αιμοδοσίας Νάουσας και προγραμματίσαμε να γίνει παράλληλη λήψη υλικού από εθελοντές δότες μυελού οστών. Πρόκειται για το συνεργαζόμενο κέντρο του Συλλόγου του Οράματος Ελπίδας για τον Νομό Ημαθίας στη συλλογή μοσχευμάτων μυελού των οστών. Μετά τη Βέροια θα ακολουθήσει παρόμοια εκδήλωση και στη Νάουσα, αφιερωμένη στον αγαπημένο μας συνθέτη!! Στη Βέροια συνδιοργανωτές θα είναι το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, ο Εμπορικός σύλλογος Βέροιας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας.

Το μουσικό μας σχήμα αποτελείται από τον Μιχάλη Ρίζο στο τραγούδι και κιθάρα, τον Κωστή Ρίζο στο πιάνο και Keyboards, τον Γιώργο Αθανασιάδη στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο μπουζούκι και κιθάρες, τον Χρήστο Δαμιανίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Γιάννη Γεωργουδάκη στην κλασική κιθάρα και τον Κώστα Ρίζο στα τύμπανα και φυσαρμόνικα. Θα πάρουν μέρος στη συναυλία, φιλικά η Μάγδα Πένσου στο Τραγούδι, ο Γιώργος Γελαράκης στο τραγούδι και ο Λάζαρος Μπίντσης στο σαξόφωνο.Στην αφήγηση των κειμένων , ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Βέροια"..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69