tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γοήτευσε το κοινό η Νατάσσα Μποφίλιου (φωτογραφίες, βίντεο)

Τα “Ελληνικά διάφορα” παρουσίασαν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Ημαθιώτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, το βράδυ της Δευτέρας, στην Βέροια.

Οι καλλιτέχνες απέχοντας από το προσωπικό τους ρεπερτόριο, παρουσίασαν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς που τους διαμόρφωσαν, αποτίοντας φόρο τιμής στους δημιουργούς κι ερμηνευτές τους. Ακούστηκαν τραγούδια των ‘80ς και ‘90ς, αλλά και μεγάλων συνθετών της δεκαετίας του ’60.  

Σε ένα όμορφο σκηνικό, που θύμιζε βεράντα σπιτιού, οι καλλιτέχνες τραγούδησαν παρέα με το κοινό, αποσπώντας το θερμό τους χειροκρότημα.

Ξεκινώντας με το «Αν μ’ αγαπάς» της Τάνιας Τσανακλίδου, θυμηθήκαμε τους μεγάλους έρωτες της τηλεόρασης, όπως της σειράς «Αναστασία», «Λόγω τιμής» κ.α., ενώ στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στην παραλία, τραγουδώντας «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Πόσο σε θέλω» κ.α.

Στο δεύτερο μουσικό μέρος ακούστηκαν τραγούδια που σημάδεψαν μια χώρα που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, ενώ η βραδιά έκλεισε με τραγούδια που ακούγονταν στα οικογενειακά τραπέζια.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συναυλία και φωτογραφίες:

 

 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69