tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στις εκδηλώσεις της «Εύηχης Πόλης»

kampouris mixailidis

Πλούσιο χαρακτήρισε το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο Βεροιώτικο κοινό η ΚΕΠΑ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Εύηχη Πόλη», ο πρόεδρος της επιχείρησης Γιώργος Μιχαηλίδης. «Είναι η 6η χρονιά, είναι μια μεγάλη γιορτή και την περιμένει η τοπική κοινωνία. Είναι ένας πετυχημένος θεσμός, τον βρήκα ως πρόεδρος και είχα την υποχρέωση να τον συνεχίσω. Εύχομαι να είναι το ίδιο ποιοτικός και καλύτερος στο μέλλον» τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης ο οποίος αποχωρεί από την διοίκηση της επιχείρησης τον Σεπτέμβριο.

Μιλώντας για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε: «Είναι πλούσιο το πρόγραμμα και καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Παρά τα δύσκολα οικονομικά της επιχείρησης, θέλουμε να δώσουμε μια νότα διασκέδασης στην τοπική κοινωνία. Δεν κάναμε σπατάλες. Τα έξοδά μας κινούνται στα περσινά δεδομένα. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν εκτός από την συναυλία Τσαλιγοπούλου – Κανά. Με τα έσοδα από αυτήν την εκδήλωση θα καλύψουμε μέρος των εξόδων μας. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τις εκδηλώσεις».

Μιλώντας για την αποχώρησή του από την ΚΕΠΑ, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι τον Αύγουστο θα κάνει τον απολογισμό του και πρόσθεσε ότι ένιωσε μεγάλη ζεστασιά στην επιχείρηση και πάντα θα αποτελεί ένα κομμάτι της.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της ΚΕΠΑ Γιάννης Καμπούρης υπογράμμισε: «Πιστοί στο ραντεβού μας για έκτη χρονιά είμαστε εδώ και παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του φεστιβάλ "Βέροια - Εύηχη πόλη 2014".

Στη φετινή χρονιά αντιμετωπίσαμε πολλά περισσότερα εμπόδια στο σχεδιασμό της όλης διοργάνωσης, αλλά τελικά έστω και στο νήμα καταφέραμε να είμαστε παρόντες.

Η περιρρέουσα πραγματικότητα γεννά παντού προβλήματα. Οι διαρκώς μειούμενες πιστώσεις, τα πολλαπλά προβλήματα από τις ανερμάτιστες αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης, η αδυναμία ανάπτυξης συνεργασιών μέσα στο κλίμα της αβεβαιότητας για το αύριο, είναι μια σειρά από αυτά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε.

Βιώνουμε συνολικά ένα κλίμα άρνησης σε ότι αφορά τον πολιτισμό.

Ίσως και κάποιοι να ενοχλούνται ακόμα και από την ύπαρξή μας.

Μια φιλική συμβουλή ... να το πάρουν απόφαση ... είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε εδώ για πολύ καιρό ακόμα.

Έτσι λοιπόν σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα συνολικό προγραμματισμό για την ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο δήμο μας, σε μια εποχή που πολλοί φορείς ανάλογοι ή και μεγαλύτεροι από το δικό μας, αναστέλλουν τη λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρήσαμε ότι αποτελεί υποχρέωση μας και το κάναμε, να καλέσουμε τους σολίστες της Καμεράτας για μια συναυλία στο μουσείο της Βεργίνας, για να τιμήσουμε την ορχήστρα που συνεργαστήκαμε μαζί της και σήμερα αντιμετωπίζει ακόμα και προβλήματα ύπαρξης. 

Και βέβαια το φεστιβάλ της Εύηχης σηματοδοτεί κάτι πολύ μεγαλύτερο, πρόκειται ουσιαστικά για το ξεκίνημα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων το πρόγραμμα των οποίων σύντομα θα ανακοινωθεί.

Να τονίσω ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και είναι το μεγάλο μας ατού.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε στα τόσα χρόνια γεννά σε εμάς την υποχρέωση να επιβεβαιώσουμε με τις επιλογές μας και το συνολικό μας προγραμματισμό, την θέση μας στο χώρο του πολιτισμού, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κοινού της πόλης μας αλλά και της περιοχής».

karagiannidoy

Τέλος η υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου τόνισε ότι στις φετινές εκδηλώσεις δόθηκε έμφαση στην κλασσική μουσική ωστόσο υπάρχει στο πρόγραμμα καλή έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69