tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεσήκωσε το Βεροιώτικο κοινό (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγάνελη άνοιξε η αυλαία των θερινών εκδηλώσεων στο Θέατρο Άλσους, στην Βέροια. Το κοινό υποδέχθηκε θερμά την αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της και αυτοί τους αποζημίωσαν με παλιά και νέα τραγούδια. Η επικοινωνία της Ελεωνόρας με το κοινό ήταν μοναδική και οι θεατές άρπαξαν την ευκαιρία και έγιναν μέρος της συναυλίας συμμετέχοντας ενεργά σε αρκετά τραγούδια.

Μάλιστα κάποια στιγμή η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν δίστασε να ανέβει στην κερκίδα και να τραγούδισει αγκαλιά με το φανατικό κοινό της αγαπημένα τραγούδια. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών ήταν ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

{jlex}flickr:72157683108535650{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69