tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι Imam Baildi την Τρίτη στη Βέροια

Στα πλαίσια της καλοκαιρινή περιοδείας τους, οι Imam Baildi θα τραγουδήσουν στο Γήπεδο Μπάσκετ της Ελιάς, την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014.

Σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία αναφέρει:

“Μετά από τις περιοδείες τους σε Ευρώπη και Η.Π.Α, και με τελευταία στάση το MONTREAL JAZZ FESTIVAL (το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά), οι ΙΜΑΜ BAILDI στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας έρχονται στην περιοχή για μία ακόμη μουσική γιορτή, όπου οι μελωδίες των δεκαετιών του '40, '50 και '60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka εναλλάσσεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη...

Στο ταξίδι των “Imam Baildi” έχουν υπάρξει μοναδικές στιγμές και σπουδαίες διακρίσεις. Το 2009 και το 2011 οι Imam Baildi έγιναν η μοναδική ελληνική μπάντα που μπήκε στην θέση 15 και 11, αντίστοιχα, στα European world music charts. Επίσης η συμμετοχή τους σε μεγάλα φεστιβάλ όπως τα “ROSKILDE”, “SZIGET”, “LOWLAND TRANSMUSICALES DE RENNES”, “OSLO INTERNATIONAL WORLD MUSIC FESTIVAL” είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Μετά από 5 χρόνια συμμετοχής και δράσης σε μεγάλες σκηνές εντός και εκτός συνόρων ο απολογισμός ανέρχεται στο εντυπωσιακό νούμερο των 22 χωρών από όπου παρουσιάστηκαν οι μουσικές αλχημείες των Imam Baildi και περισσότερες από 300 συναυλίες.

Το 2013 ήταν η σειρά της Αμερικής και συγκεκριμένα του θρυλικού φεστιβάλ “SOUTH BY SOUTHWEST FESTIVAL” στο Austin να υποδεχτεί την Βέμπο, τον Τσιτσάνη, τον Χιώτη.

Σταθμός της φετινής επιτυχημένης χρονιάς θα είναι η κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο “IMAM BAILDI – III”.

Στα αξιοσημείωτα του χειμώνα που πέρασε είναι ότι κατάφεραν να κάνουν όλη την Ελλάδα να διασκεδάζει και να χορεύει την «μουρμούρα» αφού το ομώνυμο soundtrack από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» έχει γίνει μεγάλη επιτυχία. Η επιτυχία όμως πέρασε μια βόλτα και από το «Κάτω Παρτάλι» αφού και εκεί η μουσική των τίτλων, που είναι μια διασκευή της Σοφίας Βέμπο ανήκει επίσης στους Imam Baildi.”

Guest Artists:
Juxtapoze (Βέροια)
The Balguns (Έδεσσα)

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 8€
Ταμείο: 10€

Σημεία Προπώλησης:
Βέροια: Floretta cafe-bar
Νάουσα: City Espresso Bar 
Σκύδρα: Chocolat
Έδεσσα: Golden
Αριδαία: Irish Pub Aridaia
Γιαννιτσά: Παλιό Ρολόι

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69