BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Νάουσας: Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μελωδίες

Η Νάουσα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, μια διοργάνωση που έχει πλέον καταστεί θεσμός για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2024, υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας, και υπόσχεται να γεμίσει την πόλη με μελωδίες και πολυφωνικές αρμονίες.

Συμμετέχοντες και Πρόγραμμα

Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές και σύγχρονες ερμηνείες.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας, θα συμμετέχουν οι παρακάτω χορωδίες:

  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πέλλας
  • Γυναικεία Χορωδία Κέρκυρας
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς
  • Χορωδία & Μαντολινάτα "Ωδείου Νάουσας"

Η πρώτη μέρα υπόσχεται να προσφέρει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με ερμηνείες που συνδυάζουν παραδοσιακά και μοντέρνα χορωδιακά κομμάτια.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα «ΕΡΙΑ», το Πολυφωνικό Σύνολο «Μελίρρυτες» θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα αφιερωμένο σε τραγούδια από την Ήπειρο, με έμφαση στη βυζαντινή και παραδοσιακή πολυφωνία.

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ της Νάουσας αποτελεί σημείο συνάντησης μουσικών συνόλων από όλη την Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή μουσικών παραδόσεων και την ανάδειξη της χορωδιακής τέχνης. Η εκδήλωση προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου και συμβάλλει σημαντικά στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και αναμένεται ότι οι εκδηλώσεις θα συγκεντρώσουν τόσο τους ντόπιους όσο και επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Το φεστιβάλ αποτελεί μια γιορτή της μουσικής και της παράδοσης, και οι διοργανωτές καλούν το κοινό να συμμετέχει σε αυτό το ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός, που γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν μέσα από την τέχνη του τραγουδιού.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69