BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Από τη Νάουσα στο Ωδείο Αθηνών: Η Ειρήνη-Μαρία Κολοβού κατακτά το όνειρό της

Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας συγχαίρει τη μαθήτριά της, Ειρήνη-Μαρία Κολοβού, για την πρόσφατη επιτυχία της να περάσει στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών, στο τμήμα καθηγητών χορού. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες για την καλλιτεχνική της πορεία.

Η Ειρήνη-Μαρία, κάτοικος Νάουσας, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη σχολή χορού της ΚΕΠΑ στην ηλικία των 11 ετών. Παρά την απόσταση του τόπου κατοικίας της από τη Βέροια, η ίδια δεν πτοήθηκε, αλλά με σκληρή δουλειά, επιμονή και την αδιάκοπη στήριξη των καθηγητών της, κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα. Η πορεία της αποτελεί απόδειξη ότι, όταν υπάρχει θέληση και αφοσίωση, οι δυσκολίες γίνονται εφαλτήριο για την επίτευξη στόχων.

Η ΚΕΠΑ, μέσα από μια συγκινητική ανακοίνωση, τόνισε ότι η επιτυχία της μαθήτριάς της αποτελεί πηγή περηφάνιας για τη σχολή και παράδειγμα για τους υπόλοιπους μαθητές. Ευχήθηκε στην Ειρήνη-Μαρία καλή επιτυχία στις σπουδές της και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με το πάθος και τη δέσμευση που τη χαρακτηρίζουν, θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να διαπρέπει στον χώρο του χορού.

Η πορεία της νεαρής χορεύτριας υπενθυμίζει πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη καθοδήγηση, προσπάθεια και επιμονή.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69