tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Πανηγύρι του Σωτήρος στο Κωστοχώρι - Μια βραδιά γεμάτη παράδοση και γεύσεις στην ταβέρνα "Κλήματαριά"

Το ετήσιο πανηγύρι του Σωτήρος στο Κωστοχώρι πλησιάζει και υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στους επισκέπτες. Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, η παραδοσιακή ταβέρνα «Κληματαριά» φιλοξενεί μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, αφιερωμένη στην ποντιακή και δημοτική μουσική.

Το πανηγύρι, είναι θεσμός για την περιοχή, προσελκύει κάθε χρόνο κόσμο που επιθυμεί να ζήσει από κοντά την παράδοση και τη φιλοξενία του Κωστοχωρίου. Η βραδιά θα διεξαχθεί σε ένα δροσερό και φιλόξενο περιβάλλον, προσφέροντας ανακούφιση από τη ζεστή περίοδο του Αυγούστου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική, με τα παραδοσιακά ακούσματα της ποντιακής λύρας και των δημοτικών τραγουδιών να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, οι καλεσμένοι θα μπορούν να γευτούν παραδοσιακές συνταγές, προετοιμασμένες με μεράκι από τους μάγειρες της ταβέρνας.

Για όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση στην εκδήλωση, είναι διαθέσιμα τα τηλέφωνα κρατήσεων: 2331043888 και 6947008424.

Η ταβέρνα «Κληματαριά» υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μουσική, χορό και γεύσεις, τιμώντας την παράδοση και την κουλτούρα της περιοχής. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά ένα από τα πιο όμορφα πανηγύρια του καλοκαιριού στο Κωστοχώρι.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69