tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Συναγερμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καππαδοκών «Βαρασός»: Παράνομοι έρανοι με ψευδή επίφαση για ανέγερση ναού

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκών «Βαρασός», έχουν ανακύψει ανησυχητικά φαινόμενα εξαπάτησης στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Το τελευταίο διάστημα, ο Σύλλογος ενημερώθηκε ότι στην περιοχή, ειδικότερα στα χωριά όπου κατοικούν ανταλλάξιμοι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και την Καππαδοκία, διάφοροι επιτήδειοι πραγματοποιούν έρανο με τη χρήση κουπονιών για τη δήθεν ανέγερση του Ιερού Ναού των Αγίων Αρσενίου του Καππαδόκου και Παϊσίου του Αγιορείτου, υποστηρίζοντας ότι ενεργούν εκ μέρους του Συλλόγου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δράστες χρησιμοποιούν ονόματα που συνδέονται με την ιστορία του χωριού και του Συλλόγου, καθώς και άτομα που σχετίζονται με την ίδρυση του Συλλόγου ή με τη ζωή των Αγίων, για να προσδώσουν κύρος στην επιχείρησή τους και να αποσπάσουν οικονομικές εισφορές.

Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δεν έχει εγκρίνει ή πραγματοποιήσει κανένα έρανο, ούτε στο παρόν ούτε στο παρελθόν, και αποκηρύσσει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με αυτές τις ενέργειες. Οι διοργανωτές αυτών των εράνων είναι, σύμφωνα με το Σύλλογο, επιτήδειοι που δεν έχουν καμία σχέση με τον Σύλλογο ή το χωριό.

Η ανακοίνωση τονίζει ότι η αναφορά στο όνομα του Συλλόγου χωρίς τη σχετική συναίνεση συνιστά παρανομία. Ο Σύλλογος επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος που διαθέτει προκειμένου να προστατεύσει το κύρος και την αξιοπιστία του.

Αν έχετε δεχθεί παρόμοια αιτήματα ή έχετε πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ενέργειες, σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καππαδοκών «Βαρασός» για να συνεισφέρετε στην προστασία της κοινότητας από τις εν λόγω απάτες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69