tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Γιορτή Κρασιού Στενημάχου: Εορταστική βραδιά με μουσική, χορό και παράδοση

Στον Στενήμαχο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Καρατάσος» διοργανώνει την πρώτη Γιορτή Κρασιού, ένα γεγονός που αναμένεται να ενθουσιάσει κατοίκους και επισκέπτες. Η γιορτή, που προγραμματίζεται για την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει στις 9 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να προσφέρει ένα πλήρες παραδοσιακό γλέντι, συνδυάζοντας ζωντανή μουσική, χορό, και ποιοτικό φαγητό με άφθονο κρασί. Στο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνονται καταξιωμένοι καλλιτέχνες: ο Γιώργος Τσιρώνης στο κλαρίνο, ο Γιώργος Ασβεστάς στο ναούλι, ο Νίκος Αλαΐτσης στο ακορντεόν και τα πλήκτρα, και η Σταυρούλα Γεκλοβάνη στο τραγούδι.

Επιπλέον, τη γιορτή θα εμπλουτίσουν οι χορευτικές παραστάσεις από τον Όμιλο Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα» και τη Χορευτική Ομάδα Φυτειάς, οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν μια ζωντανή και γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα.

Η τιμή εισόδου για το κοινό είναι 7€. Με τον συνδυασμό της ζωντανής μουσικής, των χορευτικών παραστάσεων και του παραδοσιακού φαγητού, η 1η Γιορτή Κρασιού του Στενημάχου υπόσχεται να είναι ένα αξέχαστο πολιτιστικό γεγονός.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69