tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Βραδιά με σαπουνόφουσκες στη Βέροια

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00, οι κάτοικοι και επισκέπτες της Βέροιας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσα από το Bubble Show, μια εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Δήμο Βέροιας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα και την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο 1ου Family Festival, στο πάρκο Αγίων Αναργύρων.

Το πάρκο θα μετατραπεί σε έναν ονειρικό χώρο γεμάτο φαντασία και χρώμα, καθώς οι ειδικοί στις σαπουνόφουσκες και φούσκες θα παρουσιάσουν ένα θέαμα που θα μαγνητίσει τόσο μικρούς όσο και μεγάλους. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά φούσκες διαφόρων μεγεθών—από μικροσκοπικές μέχρι γιγαντιαίες—να αιωρούνται στον αέρα και να δημιουργούν απίστευτες ψευδαισθήσεις με τα χρώματα και τις κινήσεις τους.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι γεμάτη χαμόγελα, καθώς δεκάδες φούσκες θα στροβιλίζονται στον αέρα, προσφέροντας ένα θέαμα που θα αφήσει μια γλυκιά γεύση και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά στο show, προσπαθώντας να πιάσουν τις φούσκες, ενώ οι ενήλικες θα βρουν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά, θαυμάζοντας τη μαγεία των σαπουνόφουσκων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69