tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Διήμερο πανηγύρι στη Φυτειά

Η καρδιά της παράδοσης και του πολιτισμού θα χτυπήσει δυνατά στη Φυτειά κατά το διήμερο πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του χωριού. Το πανηγύρι αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, αναδεικνύοντας τη ζωντανή κληρονομιά της περιοχής μέσα από χορούς, τραγούδια και λαϊκά δρώμενα.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Αυγούστου με την εμφάνιση του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, ο οποίος θα φέρει στη σκηνή τον αυθεντικό ήχο και τα βήματα των μικρασιατικών παραδόσεων. Ο Σύλλογος αναμένεται να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό θέαμα, γεμάτο συγκίνηση και νοσταλγία για τις αλησμόνητες πατρίδες. Την ίδια βραδιά, η Χορευτική Ομάδα Φυτειάς «Το Αμπελικό» θα συνεχίσει τη γιορτή.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειάς θα παρουσιάσουν μια πλούσια ποικιλία παραδοσιακών χορών. Οι χορευτές, από όλες τις ηλικίες, θα αποδείξουν για άλλη μια φορά τη σημασία της παράδοσης στην τοπική κοινότητα.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες αναμένεται να απολαύσουν ένα γνήσιο παραδοσιακό πανηγύρι, το οποίο θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και πολλή διασκέδαση μέχρι αργά τη νύχτα. Η πλατεία της Φυτειάς θα γεμίσει από κόσμο, μουσική και χορό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα θυμίζει άλλες εποχές.

Το πανηγύρι της Φυτειάς αναμένεται να αποδείξει και πάλι ότι η παράδοση παραμένει ζωντανή και συνεχίζει να ενώνει τις γενιές, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69