tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Παραδοσιακή εκδήλωση από τον Σύλλογο Φίλων Καλλιπέτρας για την αναστήλωση της μονής

Ο Σύλλογος Φίλων Καλλιπέτρας διοργανώνει μια μεγάλη παραδοσιακή εκδήλωση τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, με στόχο τη στήριξη της αναστήλωσης της ιστορικής Μονής Καλλιπέτρας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "Χώρα" (δίπλα στο Μπόουλινγκ, περιοχή Τριποτάμου), με ώρα έναρξης τις 19.30.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει δύο εξαιρετικές μουσικές ενότητες:

Ηπειρωτική μουσική από την εκλεκτή μπάντα του Θοδωρή Χαλιάσου, που υπόσχεται να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους στους ήχους της Ηπείρου με παραδοσιακούς ρυθμούς και μελωδίες.

Ποντιακό πρόγραμμα με τον εξαιρετικό Θοδωρή Καμπουρίδη, ο οποίος θα προσφέρει μοναδικές στιγμές με τη λύρα του και τους παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν φαγητό και ποτό, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα για όλους τους συμμετέχοντες. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά για την αναστήλωση της Μονής Καλλιπέτρας, ένα σημαντικό έργο για την τοπική κοινότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την πλούσια ελληνική παράδοση, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει σε έναν ευγενή σκοπό. Ο Σύλλογος Φίλων Καλλιπέτρας προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη βραδιά που ενώνει την τέχνη με την παράδοση και την ιστορική μνήμη.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Ημερομηνία: Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα έναρξης: 19.30

Τοποθεσία: Κέντρο "Χώρα" (δίπλα στο Μπόουλινγκ, περιοχή Τριποτάμου)

Σκοπός: Τα έσοδα θα διατεθούν για την αναστήλωση της Μονής Καλλιπέτρας

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να συνδυάσει κανείς τη διασκέδαση με την προσφορά, ενισχύοντας έναν σημαντικό σκοπό που αφορά την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69