tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Naoussa Summer Festival 2024: Με την μπάντα των αδελφών Ράλλη την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Αγγελοχώρι

Η μουσική παράδοση της χώρας μας θα βρει μία μοναδική έκφραση την Τετάρτη 21 Αυγούστου, με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην αυλή του πρώην Δημαρχείου Αγγελοχωρίου. Από τις 21:00, οι αδελφοί Ράλλη, γνωστοί για τις μοναδικές παραδοσιακές μελωδίες και τα λαϊκά τραγούδια τους, θα φέρουν την ανανεωμένη πνοή της παράδοσης στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Η εκδήλωση υπόσχεται να μετατρέψει το Αγγελοχώρι σε κέντρο πολιτισμού και διασκέδασης, με το αυθεντικό λαϊκό γλέντι που θα προσφέρουν οι αδελφοί Ράλλη. Το συγκρότημα, με τη μακρά παράδοση στην ελληνική μουσική σκηνή, θα παρουσιάσει μια σειρά από παραδοσιακά τραγούδια που αναδεικνύουν την πλούσια μουσική κληρονομιά της χώρας μας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τη ζωντάνια και την ενέργεια που τους χαρακτηρίζει.

Ο χώρος του πρώην Δημαρχείου Αγγελοχωρίου, θα φιλοξενήσει το λαϊκό γλέντι, προσφέροντας μια όμορφη ατμόσφαιρα για όλους τους παρευρισκόμενους. Το γεγονός ότι η εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό, κάνει την ευκαιρία ακόμα πιο ελκυστική για όλους τους φίλους της ελληνικής μουσικής και του παραδοσιακού χορού.

Η βραδιά υπόσχεται ατέλειωτο κέφι, παραδοσιακούς χορούς και την ευκαιρία να ζήσει κανείς τη μαγεία της ελληνικής παράδοσης μέσα από τη ζωντανή μουσική των αδελφών Ράλλη. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69