tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πολιτιστική βραδιά στο Καμποχώρι

Το Σάββατο 31 Αυγούστου, το Καμποχώρι θα φιλοξενήσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς, το πανηγύρι προς τιμήν της Αγίας Ιερουσαλήμ. Το πανηγύρι διοργανώνεται από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και παράδοση.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Καμποχωρίου και θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει λαϊκή μουσική και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τον πλούτο της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς θα αναλάβουν ο Γιώργος Σαρρής, ο Λάμπρος Καρέλας, και η Ειρήνη Χαρίδου, ενώ στο μπουζούκι θα συνοδεύει ο Χρήστος Αδαμόπουλος. Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες αναμένεται να προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική που θα ξεσηκώσει το κοινό.

Η είσοδος στο πανηγύρι είναι μόλις 5€, καθιστώντας το προσιτό για όλους. Επιπλέον, στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει καντίνα, εξυπηρετώντας τους επισκέπτες με ποτά και σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το πανηγύρι προς τιμήν της Αγίας Ιερουσαλήμ στο Καμποχώρι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες να βρεθούν μαζί, να γιορτάσουν και να αναβιώσουν παραδόσεις που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69