tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Θρακιώτικο γλέντι στην Μελίκη

Μια βραδιά γεμάτη παραδοσιακή μουσική και χορούς θα ζήσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μελίκης την Παρασκευή, 23 Αυγούστου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακιωτών «Το Κωστί» διοργανώνει ένα μοναδικό Θρακιώτικο γλέντι στον αύλειο χώρο του Κονάκι Θράκης, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει την εμφάνιση χορευτικών τμημάτων από τους διοργανωτές και τη Θρακική Εστία Βέροιας, προσφέροντας μια γνήσια εικόνα της θρακιώτικης παράδοσης και κουλτούρας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικούς θρακιώτικους χορούς και μελωδίες που θα ζωντανέψουν την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η μουσική της βραδιάς θα είναι πλούσια και ποικιλόμορφη, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών. Ο Σπύρος Κούκος θα συνδυάσει τη λύρα Θράκης με το τραγούδι του, ενώ ο Νίκος Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Νταβλιάκος θα ενισχύσουν τη μουσική ατμόσφαιρα με τη γκάιντα και το καβάλι τους αντίστοιχα. Τη συνοδεία της μουσικής θα αναλάβει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με το ακορντεόν και ο Βασίλης Αυγητίδης με το νταούλι του. Για τους λάτρεις της σύγχρονης μουσικής, ο DJ Θωμάς Διαμαντόπουλος θα φροντίσει να κρατήσει την ενέργεια της βραδιάς ψηλά.

Αναμένοντας μια βραδιά γεμάτη χρώματα, ήχους και γεύσεις της Θράκης, οι διοργανωτές καλούν όλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή της παραδοσιακής ελληνικής κουλτούρας. Το Θρακιώτικο γλέντι στην Μελίκη υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69