tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πέντε ημέρες ασταμάτητης ψυχαγωγία στο φεστιβάλ του ArtVille στη Νάουσα

Ένα νέο φεστιβάλ (φυσική συνέχεια των 10 προηγούμενων ARTVILLE FESTIVAL 2012-2023) ανοίγει τις πύλες του στο κοινό. MAKING NAOUSSA SPECIAL 2024 - ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ .

Η εβδομάδα που ξεκινά στις 25 Αυγούστου 2024 στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας προμηνύεται γεμάτη ενθουσιασμό και ψυχαγωγία για όλους. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με τη μεγάλη συναυλία των Active Member στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 25 Αυγούστου, και θα κορυφωθεί με το μεγαλύτερο πάρτυ των Goin Through, με τη συμμετοχή των Νίκου "NIKOS "NIVO" Βουρλιώτη, Μιχάλη Παπαθανασίου, Ισορροπιστή (Νικόλαου Παυλίδη) και της Άννυς Χαντινίδου, την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στην ίδια ώρα.

Ανάμεσα στις συναρπαστικές μουσικές βραδιές, το φεστιβάλ θα προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μαθήματα ιππασίας από τον Ιππικό Σύλλογο Νάουσας Πήγασος, αυτοάμυνας από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Taekwon-do Νάουσας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τον ΑΣΕΑΝ - Επιτραπέζια Αντισφαίριση Νάουσας, καθώς και σε μαθήματα χορού με συμμετοχή εκπροσώπων από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της Νάουσας.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν δράσεις βασισμένες σε σπουδαίους δημιουργούς και παρουσιαστές του διαδικτύου και του βιβλίου, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσικές βραδιές σε ρεμπετολαϊκές αποχρώσεις με την Ευθυμία Καραγιαννοπούλου, τον Κόντο Βαγγέλη και τον Αντώνη Τσακμάκη, καθώς και σε ροκ αποχρώσεις με τις μπάντες Πλήγμα και Kondalilla.

Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρξει έκθεση φωτογραφίας από την καταπληκτική Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας Αντιθέσεις, καθώς και Street food και μικρή αγορά με χειροποίητα δημιουργήματα. Φέτος, θα φιλοξενηθούν φορείς όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Νάουσας, ο νεοσύστατος σύλλογος ΠΝΟΗ - Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού και ο φορέας Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό - ΚΔΑΠ αμεΑ ΜΑμΑ - Βέροια.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραμύθια από τη Μάρθα Κουντή και τη Βούλα Κοτσάλου, εκμάθηση μυθολογίας από τον TheMythologist, καθώς και μαγειρική από τον Κώστα Ιωακειμίδη, μαγεία από τον Νίκο Ο Μάγος, και ζαχαροπλαστική από τις Naughty Bites GR. Το Ιπτάμενο Τσίρκο θα προσφέρει επίσης πολλές εκπλήξεις.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας, το φεστιβάλ υπόσχεται να αποδείξει για άλλη μία φορά ότι η πόλη είναι πανέμορφη και ότι το φεστιβάλ είναι μια μοναδική ευκαιρία για να γίνει ξεχωριστή.

5 πέντε μέρες ασταμάτητης ψυχαγωγίας!

Είσοδος ελεύθερη στο κοινό!!!

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Υπουργείο Πολιτισμού ΚΑΙ ΤΩΝ 160 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας

Με τη βοήθεια 150 επιχειρήσεων της Νάουσας πραγματοποιείται το MAKING NAOUSSA SPECIAL 2024 - ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ από τις 25-29 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδος στους πάντες!

25-08-24 (πρώτη μέρα)

18:30: ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ. Με τον ΑΣΕΑΝ - Επιτραπέζια Αντισφαίριση Νάουσας. Ευτυχία είναι.... ο ήχος μιας μικρής μπάλας που πηγαινοέρχεται στο τραπέζι.

19:30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ. Με τον Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-do Νάουσας και τον εκπαιδευτή - πρωταθλητή κόσμου Παναγιώτη Δημητριάδη. Όταν είσαι έτοιμος στην άμυνα δε φοβάσαι καμμία επίθεση!

20:30: ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ. Αγοράζοντας ένα από τα παραμύθια βοηθάμε όλοι μαζί τον Θοδωρή να μπορέσει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι ζωής στην Αμερική για μια πειραματική θεραπεία.. Θα μιλήσει ο αγαπητός μας «παπά – ΠΑΟΚ» π.. Χρήστος Μήτσιος.

21:30: Active Member LIVE.. Ο ιδρυτής τους Μιχάλης Μυτακίδης (B.D.Foxmoor), παρέα με τον γιο του ΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΚΙΑ Σωτήρη Μυτακίδη (Ramon) και τη μαγευτική Maria Peidi σε μία μοναδική παρουσίαση της μουσικής ιστορίας τους για πρώτη φορά στο κοινό της Νάουσας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69