tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ποντιακή βραδιά στη Νέα Νικομήδεια

Στις 17 Αυγούστου, η Νέα Νικομήδεια θα φιλοξενήσει μια μοναδική ποντιακή βραδιά, διοργανωμένη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αριστοτέλης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Νικομήδειας και αναμένεται να ξεκινήσει στις 9μμ.

Η ποντιακή βραδιά υπόσχεται να είναι ένα αξέχαστο γεγονός γεμάτο μουσική, χορό και νόστιμα εδέσματα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης», γνωστός για την ενεργό συμμετοχή του στην προώθηση και διατήρηση της ποντιακής παράδοσης, έχει προετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για να ενθουσιάσει τους επισκέπτες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με παραδοσιακά ποντιακά όργανα και χορό.

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι 5 ευρώ, καθιστώντας την προσιτή για όλους. Οι πόρτες θα ανοίξουν νωρίτερα για να υποδεχτούν τους επισκέπτες και να τους προσφέρουν μια γεύση από την ποντιακή φιλοξενία πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Η Νέα Νικομήδεια ετοιμάζεται να υποδεχτεί επισκέπτες από κάθε γωνιά της περιοχής και όχι μόνο, για να ζήσουν αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία και να συμμετάσχουν στη διατήρηση της ποντιακής παράδοσης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτήν την μοναδική εκδήλωση και να γιορτάσετε την ποντιακή κουλτούρα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69