tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Μουσικοχορευτική βραδιά στη Νέα Λυκογιάννη την Κυριακή

Την Κυριακή, η Νέα Λυκογιάννη θα φιλοξενήσει μια μοναδική μουσικοχορευτική βραδιά, την οποία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Μαρκέλα». Το γεγονός θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Νέας Λυκογιάννης και η έναρξη θα γίνει στις 9 μ.μ.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης υπόσχεται να ενθουσιάσει το κοινό με ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τόσο ποντιακή όσο και δημοτική μουσική. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές μελωδίες που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική κληρονομιά του Πόντου και της Ελλάδας γενικότερα.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των χορευτικών συγκροτημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων Διαβατού, Τριλόφου και Λυκογιάννης. Τα συγκροτήματα αυτά θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, προσφέροντας ένα θέαμα γεμάτο ζωντάνια και χρώμα. Οι χορευτές θα ντυθούν με παραδοσιακές φορεσιές, αναβιώνοντας τις παραδόσεις και τα έθιμα της περιοχής.

Η εκδήλωση αυτή είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινότητα, καθώς προάγει την πολιτιστική κληρονομιά και ενισχύει το αίσθημα της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Μαρκέλα» εργάζεται αδιάκοπα για τη διατήρηση και την προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής, και τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν το αποκορύφωμα των προσπαθειών του.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Μαρκέλα» προσκαλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες να παρευρεθούν στη βραδιά αυτή, για να απολαύσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση και να διασκεδάσουν σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στη μουσική και τον χορό της περιοχής και να συμμετάσχετε σε μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69