tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Πολιτιστικό τριήμερο στα Λευκάδια

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων "Αγία Παρασκευή". Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20 Ιουλίου, Γήπεδο Λευκαδίων

Δυναμικό ξεκίνημα με την πιο ξεσηκωτική μπάντα στην Ελλάδα. Η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενώνει κλαρίνο, τρομπέτα, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακής και μοντέρνας Μακεδονικής μουσικής.

Κυριακή 21 Ιουλίου, Γήπεδο Λευκαδίων

Συνέχεια με τους Χρυσοδάκτυλους, οι οποίοι υπόσχονται μια παραδοσιακή μακεδονική βραδιά από τα παλιά. Μαζί τους, ο Θύμιος Γκογκίδης στο ακορντεόν και στο θρακιώτικο τραγούδι!

Πέμπτη 25 Ιουλίου, Πλατεία Λευκαδίων

Για πρώτη φορά, μετά την περιφορά της εικόνος της Αγίας Παρασκευής από τους χορευτές του συλλόγου, θα ακολουθήσει αξέχαστο γλέντι στην πλατεία του χωριού παρέα με τους μοναδικούς"ΚΑΤΙΦΕ". Ένα ρεμπετοκίθαρο, ένα τρίχορδο μπουζούκι και ένα ακορντεόν σε συνδιασμό με μία λυρική και μία ρεμπέτικη φωνή θα σας ταξιδέψει πίσω σε αγαπημένα ρεμπέτικα, αρχοντορεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια από το '40 έως τη δεκαετία του '70. Τραγούδια του Τσιτσάνη, Χιώτη, Βαμβακάρη, Γούναρη, Παπαϊωάννου, Χατζηχρήστο, καθώς και Ζαμπέτα, Γαβαλά, Θεοδωράκη και άλλως σπουδαίων συνθετών θα εκτελεστούν στο αυθεντικό πνεύμα της κάθε εποχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69