tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Εκδήλωση μνήμης διοργανώνει στην Βεργίνα το Σωματείο Κυπρίων Ν. Ημαθίας

50 ολόκληρα χρόνια προσφυγιάς, 50 χρόνια διαίρεσης, 50 χρόνια αγνοουμένων, 50 χρόνια παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, 50 χρόνια παραγνώρισης των ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε., 50 χρόνια καταστροφής της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, 50 χρόνια αγώνα και προσπάθειας εξεύρεσης λύσης.

Με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την Τουρκική εισβολή και στο πλαίσιο διοργάνωσης Διεθνών Εκδηλώσεων Μνήμης και Απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής στους
ηρωικώς πεσόντες υπέρ της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, το Σωματείο Κυπρίων Ν. Ημαθίας «Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ» σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), του Δήμου Βέροιας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του Δήμου της Ηρωικής Πόλεως της Νάουσας, του Επιμελητήριου Ημαθίας και της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων Μνήμης.

Η πρώτη στη σειρά εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 και ώρα 19:30 μ.μ., στο «Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας» στη Βεργίνα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν ο Υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωάννου Κωνσταντίνος, ο Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Πολυκάρπου Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειοελλαδιτών Πολεμιστών ΕΛΔΥΚ 1974 κ. Στάικος Αθανάσιος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) κ. Σταματάρης Κωνσταντίνος.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69