tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας θα παρουσιάσει τα πρακτικά του Διεθνούς Διαδικτυακού Συνεδρίου «Πτυχές του Ποντιακού Ελληνισμού: βίωμα και γνώση»

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση των πρακτικών του Διεθνούς Διαδικτυακού Συνεδρίου «Πτυχές του Ποντιακού Ελληνισμού: βίωμα και γνώση», την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «Παντάνασσα».

Για τον τόμο θα μιλήσουν οι Βλάσης Αγτζίδης (Δρ. Σύγχρονης Ιστορίας Α.Π.Θ.), Θεοδόσης Κυριακίδης (Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Συνεδρίου, Επιστημονικός Συνεργάτης Έδρας Ποντιακών Σπουδών Α.Π.Θ., Επισκέπτης Λέκτορας ΔΙ.ΠΑ.Ε. και Ε.Α.Π.), Αναστασία Μαχαιρίδου (Φιλόλογος, Γλωσσολόγος, Διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου, Υπ. Δρ. Πανεπιστημίου Κρήτης) και Νικόλαος Πετρίδης (Ιστορικός, Ερευνητής). Τον τόμο έχουν επιμεληθεί οι Θεοδόσης Κυριακίδης και Χαράλαμπος Φανιάδης (Εκδόσεις Κ. & Μ. Σταμούλη, Θεσσαλονίκη 2024).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Λ’ Παυλείων» και με την αρωγή του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69