tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Σοπράνο Μαρίας Παλάσκα υπέγραψε ο Τάσος Πρωτοψάλτου

Άλλο ένα σπουδαίο έργο του Βεροιώτη σκηνογράφου / ενδυματολόγου.

Μια ακόμη υπέροχη δουλειά παρουσίασε ο Τάσος Πρωτοψάλτου. Ο ταλαντούχος σκηνογράφος / ενδυματολόγος, με την σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργάστηκε επαγγελματικά με την φημισμένη διεθνή Βεροιώτισα σοπράνο Μαρία Παλάσκα, καθώς είχε την επιμέλεια της καλλιτεχνικής διεύθυνσης για τη φωτογράφηση και τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σ' έναν ελαιώνα στη Βέροια για το έργο του Louis Vierne “4 Poèmes Grecs” (4 Ελληνικά Ποιήματα).

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Πρωτοψάλτου: «Ήταν απόλυτα εμπνευσμένη και σχεδόν μαγική η επιμέλεια της καλλιτεχνικής διεύθυνσης για τη νέα φωτογράφηση και τα γυρίσματα της υπέρταλαντούχας Ελληνίδας σοπράνο Μαρίας Παλάσκα για το τόσο ιδιαίτερο έργο του Louis Vierne “4 Poèmes Grecs” σ' έναν ελαιώνα στον κοινό μας γενέθλιο τόπο... Η δημιουργία, επιλογή και επιμέλεια των κοστουμιών και των ενδυμασιών αλλά και η προσεκτική επιλογή των τοποθεσιών και του περιβάλλοντος για την Μαρία ήταν μοναδική για μένα... Η Μαρία είναι πάντα μια αιώνια έμπνευση για μένα!

Χαίρομαι επίσης που συνδυάστηκε το σημαντικό σε διεθνές επίπεδο έργο του συνθέτη Louis Vierne με τη Βέροια μέσα από αυτήν τη δουλειά όπως επίσης και τη δυνατότητα να συμπεριλάβω αγαπημένους μου Βεροιώτες συνεργάτες σε αυτό όπως ο Μάνος Λιανίδης στη φωτογραφία και ο Νίκος Μότσιος στην κινηματογράφιση».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69