tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινούν τα μαθήματα στα τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανακοίνωσε ότι ξεκινά η φετινή σεζόν για τα τμήματά της. Με περισσότερα ενεργά τμήματα, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη γνήσια διατήρηση και διάδοση της παράδοσής μας.

Στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6μμ θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για μικρούς και μεγάλους, με μια απογευματινή έκπληξη σε όσους παρευρεθούν.

"Η ιστορία, τα όργανα που έπαιζαν οι πρόγονοι μας, η διάλεκτος, η μουσική, το θέατρο, η λαογραφία και πολλά ακόμη που θα μαθαίνουμε όλη τη χρονιά μόλις άρχισε.

Τα δίδακτρα είναι συμβολικά και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι εγγραφές άρχισαν στη Γραμματεία της λέσχης και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης, στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. επικοινωνίας-ενημέρωσης : 2331072060 Κυριακή και Πέμπτη, Ώρες : 5-9μμ και 6973556255 (πρόεδρος) και 6984860096(χοροδιδάσκαλος).

Σας ευχόμαστε καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσουμε και αυτήν την χρονιά όλοι μαζί, στη μεγάλη οικογένεια της λέσχης" αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69