tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Πατρίδα: Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα - Οι λόγοι

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας έγινε γνωστό ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που είχε ανακοινωθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε συνέχεια ανακοίνωσης μας στο fb του συλλόγου και μετά από δημοσιεύσεις και εύλογα ερωτήματα και απορίες πλήθους κόσμου, αισθανόμαστε την υποχρέωση να επανέλθουμε και να ενημερώσουμε, με το παρόν, γιατί ακυρώσαμε την εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού.

Μιας εκδήλωσης που η πραγματοποίηση της το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου της 28 Ιουνίου 2023. Μιας εκδήλωσης που η πραγματοποίηση της ανακοινώθηκε δια στόματος του προέδρου και στην διάρκεια των 5νθημερων εκδηλώσεων (23-27 Ιουλίου).

Μιας εκδήλωσης πού τα έσοδα ΕΞΟΛΟΚΛHΡΟΥ θα διατίθεντο, όπως και το 2022, για την ολοκλήρωση ανέγερσης του Κέντρου ΑμΕΑ τα "ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ".

Είναι επίσης γνωστό τοις πάση ότι πολιτιστικός σύλλογος στήριζε επί δεκαετίες πάντα τον Αθλητικό Σύλλογο Πατρίδας με πολλούς τρόπους, όπως φυσικά και άλλους φορείς.

Μάλιστα με το τέλος των 5νθημερων εκδηλώσεων, ενημερώσαμε την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την διοργάνωση εκδήλωσης μίας επί πλέον ημέρας, σε συνέχεια αυτής του φιλανθρωπικού σκοπού, για ενίσχυση της ομάδας. Η απόφαση μας αυτή φυσικό ήταν να χαροποιήσει τον αθλητικό σύλλογο.

Και ενώ έγινε όλος ο προγραμματισμός, όσον αφορά τους καλλιτέχνες, τις ημερομηνίες, τον εξοπλισμό και θα ενημερώναμε τον κόσμο με συνέντευξη τύπου (5 Αυγούστου), λίγες μέρες πριν προς μεγάλη έκπληξη μας, ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της ομάδας ότι "έκλεισε" διοργάνωση εκδήλωσης για 23 Αυγούστου και ότι η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η πραγματοποίηση δύο ξεχωριστών εκδηλώσεων και όταν μάλιστα η μία σε ημέρα που πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή λόγω του εορτασμού της ΠΑΝΑΓΊΑΣ (εννιάμερα) σε όμορα χωριά (Αγ.Γεωργιο, Φυτεια), Σέλι κ.α. καθώς και του φεστιβάλ χορών του Δήμου Βέροιας, που αφ' ενός πέραν του ότι θα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ παράγοντας προσέλευσης κόσμου σε αυτές, θα ΣΤΕΡΟΥΣΕ και στους τοπικούς επαγγελματίες έσοδα που εύλογα ανάμεναν την ημέρα εκείνη για έναν ολόκληρο χρόνο και φυσικό είναι να εκφράζουν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ την ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους.

Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου φυσικά και θα ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ τις εκδηλώσεις των τοπικών κοινοτήτων, των φορέων τους και των επαγγελματιών, όπως εξάλλου κάνουν και αυτοί πάντα στηρίζοντας τον σύλλογο μας και κυρίως τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Επιδίωξη μας εδώ και πολλά χρόνια ήταν και είναι να μη συμπέσουν εκδηλώσεις, κάτι που εφαρμόστηκε με επιτυχία στην περιοχή μας στον μεγαλύτερο βαθμό. Φυσικά και δεν συμφωνούμε στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων από φορείς της Πατρίδας σε τρείς συνεχόμενους μήνες. Ο σύλλογος μας από το 2024 θα προβεί στην μείωση των ημερών διοργάνωσης εκδηλώσεων, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους αρνητικούς και θετικούς παράγοντες.

Η αμετάκλητη !!!! απόφαση της ομάδας, με τις συνέπειες που θα είχε γενικότερα, μας οδήγησε στην ΑΚΥΡΩΣΗ της προ πολλού χρόνου προγραμματισθείσας εκδήλωσης φιλανθρωπικού σκοπού, που τα έσοδα θα βοηθούσαν στην σε ποιο σύντομο χρόνο έναρξη λειτουργίας του κτιρίου.

Για μια ακόμη φορά ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς", ΔΕΝ διοργανώνει, ΟΥΤΕ συνδιοργανώνει την εκδήλωση της 23ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, για την οποία εκφράζει την αντίθεση του για τους προαναφερθέντες λόγους.

Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε ΑΡΩΓΌΙ στην προσπάθεια του συλλόγου ΑμΕΑ τα "Παιδιά της Άνοιξης" για την σύντομη έναρξη λειτουργίας του κτιρίου, με κάθε τρόπο και ότι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μας ήταν, είναι και θα είναι και η κοινωνική προσφορά.
Ευχόμαστε η ΠΑΝΑΓΙΑ να δίνει ΥΓΕΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ σε όλον τον κόσμο και να σταματήσει επιτέλους ο "ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ" των νέων για εξεύρεση εργασίας".

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69