tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Βεγγέρα του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

Οι Βεγγέρες των Μικρασιατών, οι απογευματινές συγκεντρώσεις σε σπίτια φίλων και συγγενών, ήταν από τις πιο αγαπημένες συνηθισμένες διασκεδασεις.

Μια αντίστοιχη Βεγγέρα πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας την Τετάρτη  7/12 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας όπου η η φιλόξενη αίθουσα της απεδείχθη μικρή να εξυπηρετήσει την αθρόα προσέλευση των μελών και φίλων ( και χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση της εκδήλωσης)

Η ορχήστρα μας "ΜΕΛΟΡΥΘΜΟΙ " κράτησε αμείωτο το κέφι σε όλη την διάρκεια, με τους χορευτές να μην εγκαταλείπουν την πίστα ενώ ο φίλος του Συλλόγου Κώστας Καραπαναγιωτίδης ιδιοκτήτης του οικ .κέντρου SIRIOS , ανέλαβε να διασκεδάσει το κοινό με την καλικέλλαδη φωνή του για περίπου 40 λεπτά.

Η εκδήλωση επεφύλαξε και άλλες εκπλήξεις.

Παρουσιάσαμε μια αυθεντική χειροποίητη φορεσιά από την Προύσα ηλικίας άνω των 100 χρόνων που είναι δωρεά από την οικογένεια ΣΑΡΙΟΓΛΟΥ.

Δεύτερη έκπληξη ήταν η παρουσίαση του ημερολογίου 2023 του Συλλόγου που θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών! Είναι επιτοίχιο σε διαστάσεις Α4 και στο εξώφυλλο δεσπόζει το Αρχοντικό της Β.Χατζίκου !! Στα 12 μηνιαία φύλλα του , υπάρχει κολάζ φωτογραφιών από την ζωή των Προσφύγων στις αλησμόνητες πατρίδες και στην εγκατάσταση τους στην Ελλάδα καθώς και φωτο με δράσεις των τμημάτων του Σύλλογου! Τις φωτό και τα συνοδευτικά σχόλια επιμελήθηκαν Φ.Πανανόπουλος και Δημ Τελλίδης ,την εκτύπωση δε ανέλαβε η SUPER COURSE του δραστήριου στα πολιτιστικά Γεράσιμου Καλλιγά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69