tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Τετάρτη 30/11 η ετήσια εκδήλωση του ΚΕΜΑΕΔ - Μαζί με τα παιδιά ο Στ. Γονίδης (βίντεο)

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ατόμων με αναπηρία Δήμου Βέροιας τιμώντας την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) ετοίμασε και την φετινή χρονιά μια ξεχωριστή παράσταση. Φέτος επιλέχθηκε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 7.30μμ, στον Χώρο Τεχνών του δήμου Βέροιας.

Για την εκδήλωση μίλησαν στα τοπική μέσα ενημέρωσης, η διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Πυρινός, η μουσικός Ελένη Αναγνώστου και η καθηγήτρια χορού Μελίνα Παπαδοπούλου.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης αφορά το βιβλίο της Μαριάννας Μακαριάν « Ο κόσμος κάτω από το κρεβάτι ». Το περιεχόμενο του βιβλίου θα παρουσιαστεί ως θεατρικό δρώμενο σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. "Για να θυμηθούμε ότι μέσα στο σκοτάδι κρύβονται φωτεινοί όμορφοι κόσμοι. Για να εξερευνήσουμε τον ευάλωτο παιδικό ψυχισμό, για να απαντήσουμε στην ανασφάλεια με ασφάλεια" ανέφερε η κ. Δαμιανίδου.

Επί σκηνής θα βρεθούν τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ, ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ και μαθητές της σχολής χορού της κ. Παπαδοπούλου.

Την σκηνοθεσία θα κάνει Κωνσταντίνος Ντομουχτσής, τις χορογραφίες επιμελήθηκε η Μέλινα Παπαδοπούλου ενώ την ευθύνη της μουσικής επιμέλειας έχει η Ελένη Αναγνώστου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ακούσουμε την σχολική χορωδία Βέροιας και τα παιδιά του κέντρου με την χορωδό τους Ελένη Αναγνώστου.Μαζί τους ένας πολύ γνωστός καλλιτέχνης, ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης θα σταθεί στο πλάι των παιδιών και "θα απλώσει το συναίσθημα της φωνής του ανάμεσα στα συναισθήματα της ψυχής των παιδιών".

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση που έγινε στο ΚΕΜΑΕΔ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69